Loading...
X

Sloten met gezichtshekenring

We leven in een steeds meer digitale wereld en binnenkort zullen we zelfs geen sleutels meer nodig hebben. Nu bestaan er al sloten die werken met iris, gezicht of vingerafdrukherkenning. Je kunt dus gewoon naar binnen lopen zonder een sleutel want het huis weet dat je het bent.

Is er nog plaats voor de slotenmaker Ypenburg in deze wereld?

Een slotenmaker Ypenburg haalt een groot deel van zijn inkomen uit het openen van deuren wanneer mensen hun sleutels kwijt zijn of vergeten. Als alle sloten in de toekomst digitaal worden en er geen sleutels nodig zijn zal een slotenmaker Ypenburg niet nodig zijn ofwel?

Verandering in het beroep

We denken dat over tien jaar nog steeds slotenmakers actief zijn maar ze doen hun werk wat anders. Digitale apparaten werken niet altijd goed en er is onderhoud nodig. Ook moeten deze apparaten geplaatst worden. Een slotenmaker Ypenburg zal zich in de toekomst hiermee bezighouden. Als het slot je vingerafdruk opeens niet herkent raak je ook buitengesloten. Je hebt dan ook een slotenmaker Ypenburg nodig, maar de werkzaamheden zullen op een andere manier uitgevoerd worden.

Wat denk je zelf? Zullen we slotenmakers in de toekomst nodig hebben of zullen computers alle functies overnemen van de slotenmaker.

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>