Loading...
X

Ambassadeurs van de week van het zieke kind

Deze jaar zijn Lindsy Schuman, Samantha Klumper en Lotte Prijs de ambassadeurs van de week van het zieke kind. De drie vrouwen vormen samen het meidengroep Djumbo.

djumboDjumbo is sinds 2004 actief en hun liedjes bestaan vooral uit popnummers, dat heel populaire is onder de kinderen en tieners. Toen Djumbo werd uitgekozen om de ambassadeur te worden van de week van het zieke kind, was dat dan ook heel erg geschikt, want kinderen zijn dol op deze drie meiden van Djumbo. De week van het zieke kind ging dan ook van start met een opreden van Djumbo, bij de Borus Kinderopvang in Hoofddorp.

De bedoeling van de week van het zieke kind, is dat er aandacht komt voor de zieke kinderen en om geld op te halen om ze te helpen. Het geld gaat naar de 4 stichtingen, dat zich inzetten voor de zieke kinderen en tevens ook de week van het zieke kind opgezet hebben. De 4 stichtingen zijn: Stichting Hartedroom, Stichting Zeldzame Ziekten Fonds, Villa Joep en Energy4All.

Het geld word in de week van het zieke kind opgehaald door basisschoolleerlingen, die meedoen aan het Avond4daags. De basisschool dat het meeste geld ophaalt, wint ook een optreden van Djumbo, als dank voor hun inzet.

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>